Belægning og haveanlæg

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder belægning og haveanlæg

5 Års garanti på nye belægninger

Rub og Stub Træpleje ApS kan varetage alle opgaver, som vedrører anlægsarbejde, såsom etablering af nye haver, anlæg og gårdmiljøer, samt service og vedligehold. Gennem tiden har vi lavet anlægsarbejde for mange forskellige kunder, og opgaverne har været lige så forskellige som kunderne.

Alle opgaver løser vi naturligvis efter høje kvalitetsstandarder, og det har betydet masser af tilfredse kunder. Sammen med kunden afklarer vi alle ønsker og behov, eksempelvis til fliser, beplantning og meget mere. Vi bruger naturligvis vores omfattende specialviden, og bidrager med masser af konstruktive forslag og kreative idéer.

Anlægsgartner og anlægsarbejde for private

Blandt andet har vi etableret mange haver i forbindelse med både nybyggeri og renoveringsopgaver. Ofte er der brug for en anlægsgartner, når haven skal etableres efter nybyggeri. Eller også er husejerne blevet trætte af den eksisterende have, og hvor Rub og Stub Træpleje ApS bidraget har med masser af nye indslag og opfriskende ændringer.

For erhverv

Mange virksomheder investerer ikke særligt mange kroner i anlæg og grønne miljøer, selvom det kan forbedre det første indtryk, som virksomhedens gæster får af virksomheden. Det kan også betyde øget trivsel for virksomhedens medarbejdere, som kan benytte de grønne områder, eksempelvis i pauserne.

​Hos Rub og Stub Træpleje ApS er vi specialister anlægsarbejde, såsom at indrette flotte og funktionelle anlæg og grønne miljøer, som både er godt for medarbejderne og godt for kunderne. Efterfølgende er vi naturligvis behjælpelige med alle service og vedligeholdelsesopgaver.

For boligforeninger, andelsboligforeninger, ejerforeninger og lignende

I boligforeninger, andelsboligforeninger, ejerforeninger og lignende er de grønne områder typisk meget forsømte og uskønne.

Her kan Rub og Stub Træpleje ApS bidrage med etablering af smukke og brugervenlige anlæg i alle former og størrelser. Vi laver anlægsarbejder og indretter anlægget, så det matcher alle ønsker og behov, der måtte være blandt de kommende brugere.

Belægningsarbejde til ethvert formål

Alt afhængigt af formålet, hjælper vi naturligvis med at vælge de helt rigtige sten, som passer til formålet. Der er nemlig stor forskel på, hvor holdbare fliserne eller stenene skal være. Eksempelvis kan fliser og sten lægges i forbindelse med:

  • Indkørsler
  • Fortove
  • Stier
  • Terrasser
  • Trapper
  • Ramper

Vi har stor erfaring med belægningsarbejde, og ved hvad der kræves, for at resultatet bliver smukt og holder i mange år.

Altid kvalitetshåndværk

Hos Rub og Stub Træpleje APS gør vi meget ud af at levere håndværk, som er i den bedst mulige kvalitet. Det giver dig sikkerhed for, at vi leverer et stykke arbejde, som du kan være tilfreds med i mange år fremover.

Specielle løsninger

Har du et helt specielt ønske i forhold til farver, mønstre eller andet, er det naturligvis også noget, vi kan løse. Vi har gennem tiden udført mange specialopgaver, som har betydet masser af glade og tilfredse kunder.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Indhent et uforpligtende tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så udfyld formularen og beskriv den opgave du ønsker udført, og du vil blive kontaktet snarest muligt med et godt tilbud.

Så ring på tlf. (+45) 52 39 19 20 eller send os en email på rolf@rs-fyn.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

(+45) 52 39 19 20
rolf@rs-fyn.dk