Flishugning

Indhent et uforpligtende tilbud

Flishugning af træer grenaffald og store buske

Hos Rub og Stub Træpleje ApS udfører vi alle former for træservice for vores kunder, der tæller både private, erhverv og landbrug. Derfor kan vi blandt andet også hjælpe med flishugning. Uanset din opgave kan vi garantere en professionel og kvalitetsbevidst løsning, der imødekommer dine ønsker og behov. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, hvorfor vi har det rette udstyr og ikke mindst kompetencerne til at løfte din opgave med det bedst mulige resultat.

Vi udfører primært opgaver i Ringe, Faaborg, Bogense og Assens, men vi kører også gerne til resten af Fyn og Trekantområdet for at hjælpe dig med din specifikke opgave – hvad end det drejer sig om flishugning, træfældning eller noget helt tredje.

Flishugning af dit træ

Hvis du har beskåret dine træer og buske, eller du har fældet et træ, og ikke helt ved, hvad du skal gøre af det, eller hvordan du skal få det transporteret væk, så står vi hos Rub og Stub Træpleje ApS klar til at hjælpe dig med flishugning. Ved flishugning hugger vi både træstammer og grene til flis, hvor det er op til dig, hvorvidt det skal anvendes til havens bede, eller om vi skal køre det bort fra dig. Flishugning er en simpel og hurtig måde, hvorpå du blandt andet kan komme af med eventuelt træaffald, idet flis ikke fylder nær så meget og derfor også er nemmere at transportere.

En af fordelene ved flishugning er, at der her er tale om en yderst miljøvenlig måde at komme af med affald på, ligesom træ også er et genanvendeligt materiale. Idet flis holder rigtig godt på fugt, kan du med fordel bruge flis til rundt om træer og buske samt i bede, da flis kan være med til at fremme væksten. Når det kommer til flishugning og anvendelsen af flis, har de enkelte træsorter hver deres fordele. Eksempelvis er flis af nåletræ rigtig godt til rhododendronbede, fordi denne træsort giver rigtig god næring til planter.

Vi kan hjælpe med alle størrelse opgaver

Hos Rub og Stub Træpleje ApS kan vi hjælpe med store såvel som små opgaver, da vores flishugger er en professionel maskine, der sikkert og effektivt kan foretage flisning af træ. Vores flishugger kan klare 33 cm i diameter samt 43×33 cm i selve kammeret, hvorfor vi kan sørge for en hurtig flishugning.

Vi tilbyder både flishugning i forbindelse med en anden træservice, ligesom vi også kan hjælpe med flishugning alene. Hvad end det drejer sig om flishugning i terræn, af træer og buske eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig – vi fjerner rub og stub alt efter dine behov og ønsker.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Skal vi hjælpe dig med flishugning?

Er du i tvivl om, hvad der vil være den rette løsning til din have eller din grund? Med vores store erfaring inden for branchen kan vi tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning i træpleje, ligesom vi også kan hjælpe dig med enhver type træservice.

Så hvis du søger et dygtigt firma til at hjælpe dig med flishugning eller anden træservice, er du altid velkommen til at kontakte os på rolf@rs-fyn.dk eller på (+45) 52 39 19 20.

(+45) 52 39 19 20
rolf@rs-fyn.dk