Stubfræsning

Indhent et uforpligtende tilbud

Stubfræsning på Fyn

Mangler du professionel hjælp til stubfræsning på Fyn? Hos Rub og Stub Træpleje ApS er vi din totale træservice, og vi kan blandt andet hjælpe med træfældning, beskæring og ikke mindst stubfræsning. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har ekspertisen og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde af højeste kvalitet, uanset hvilken type opgave det drejer sig om.

Hos Rub og Stub Træpleje ApS er vi specialister i træservice og har blandt andet hjulpet både private, erhverv og landbrug i Assens, Bogense, Faaborg og Ringe med alt lige fra træfældning over flishugning og stubfræsning – og vi kan helt sikkert også hjælpe med din opgave.

Stubfræsning til ethvert behov

Der findes mange gode grunde til, hvorfor det kan være en fordel at anvende stubfræsning. Efter en træfældning vil der eksempelvis altid være stubbe tilbage, som enten er uønskede eller i vejen. Her er stubfræsning en effektiv metode til at komme stubbene til livs, så overfladen kan efterlades flot og jævn. En stubfræsning kaldes også for rodfræsning og bruges til at fræse stubben ned under jordniveau. Hos Rub og Stub Træpleje ApS har vi stor erfaring med fræsning af stubbe. Vi tilbyder fræsning af træstub i forbindelse med både større og mindre opgaver, hvor vi fjerner rub og stub.

En af fordelene ved stubfræsning er blandt andet, at det er en billig og hurtig måde at fjerne træstubbene i jorden. Af andre fordele kan blandt andet nævnes, at der ikke efterlades nogen spor på græsplænen, ligesom der er tale om nem bortskaffelse.

Efter stubfræsning jævnes hullet med jord, så træstubben ikke kan ses. Ved stubfræsning undgå du at få revet rødder op og efterlade huller i græsplænen, hvorfor stubfræsning i mange tilfælde er en god ide.

Vi har både udstyret og kompetencerne til at sikre dig det bedst mulige resultat. Hvad end det drejer sig om fjernelse af træstub, stubfræsning i et skovområde eller noget helt tredje, så kan vi løfte opgaven og levere et solidt stykke arbejde. Ligeledes kan vi også hjælpe med stubfræsning i forbindelse med specialopgaver på stejle skråninger eller ujævnt terræn. Vi sætter en ære i at udføre et professionelt og veludført stykke arbejde til den aftalte tid og pris, så du kan føle dig helt tryg ved at lade os klare opgaven.

Hvad koster stubfræsning?

Prisen for stubfræsning varierer alt afhæng af opgavens omfang og ikke mindst størrelsen på stubben. Derfor kan vi også først vurdere prisen for stubfræsning, når vi kender til omfanget på stubben. Uanset din opgave og dine ønsker til stubfræsningen, så kan vi garantere billige og konkurrencedygtige priser.

Som udgangspunkt koster stubfræsning ca. 10 kr. pr. cm i diameter pr. stub inklusiv moms og transport, men du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Special opgaver

Vi laver nu også stubfræsning som special opgaver på stejle skråninger og ujævnt terræn hvor man ikke bare kan køre normalt tilbydes til private, institutioner, boligforeninger og kommuner

Fordele ved stubfræsning

En af fordelene ved stubfræsning er, at det er billigt og let at fjerne træstubbe i jorden

Efter stubfræsning jævnes hullet med jord, så træstubben ikke ses. Stubfræsning er derfor en god idé, da man undgår at rive rødder op og efterlade spor på græsplænen.

  • Nem bortskaffelse
  • Ingen spor på græsplænen
  • Stubfræsning er billig i forhold til almindelig opgravning

Kører i det meste af landet

Vi kører i trekants området, Fyn, Langeland & Sjælland. Ønsker du yderligere oplysning om stubfræsning, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning for dig.​

Vil du se billeder af vores arbejde?

Kontakt os for mere info om stubfræsning

Søger du et firma, der kan hjælpe dig med stubfræsning? Så kan du med fordel lade Rub og Stub Træpleje ApS klare opgaven.

Vi tilbyder vores træservices til hele Trekantområdet, så tøv endelig ikke med at kontakte os på enten (+45) 52 39 19 20 eller på rolf@rs-fyn.dk.

(+45) 52 39 19 20
rolf@rs-fyn.dk