Træfældning

Indhent et uforpligtende tilbud

Træfældning – Vi fjerner rub og stub

Hos Rub og Stub Træpleje ApS tilbyder vi alle former for træfældning og topkapning, hvorfor vi kan løse enhver opgave vedrørende bearbejdning, klargøring og fældning af træer. Vi har mange års erfaring med træfældning, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din opgave. Vores dygtige og erfarne medarbejdere har de sidste mange år fældet træer for både private, boligforeninger, landbrug og virksomheder, hvor vi har leveret et professionelt arbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi har hjulpet vores kunder i Bogense, Assens, Faaborg og Ringe med alle typer af træfældning lige fra fældning af skove over stubfræsning og flishugning til at fælde træer i private haver, hvorfor ingen opgave er for lille eller for stor til os. Uanset din opgave kan vi løfte den – så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med træfældning på Fyn.

Professionel træfældning til din opgave

Træfældning er aktuelt, hvis haven skal omlægges, hvis der eksempelvis skal gøres plads til en tilbygning, eller hvis træet måske endda direkte er rådnet. I sidstnævnte tilfælde er det vigtigt at fælde træet hurtigst muligt, da det ellers kan være til fare for de personer, der færdes omkring træet. Selvom træfældning ser forholdsvist nemt ud, så er det altid en god ide at lade en professionel træfælder klare opgaven. På den måde kan du være sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Hvad end du skal have udført træfældning af et enkelt træ i haven, søger hjælp til træbeskæring eller står med en opgave, der kræver rodfræsning, så kan vi løfte din opgave. Vi har både udstyret og kompetencerne til at løse alle opgaver i forbindelse med træfældning både hurtigt og effektivt, og skulle du være i tvivl om, hvorvidt et træ skal fældes eller ej, kommer vi gerne ud og besigtiger træet inden.

Vi har stor erfaring med fældning af træer, selv hvis der er tale om vanskelige placeringer. Og uanset din opgave sørger vi for en professionel løsning, der samtidig sikrer dig det bedst mulige resultat, hvor der er taget hensyn til omkringliggende beplantning. Hvad end det drejer sig om træfældning eller et træ, der skal topkappes eller beskæres, så er sikkerhed vores topprioritet. Derfor har vi også et stort fokus på, at arbejdet udføres korrekt, samt hvordan vi bedst muligt sikrer de omkringliggende arealer.

Hvad koster træfældning?

Som udgangspunkt er vores priser for træfældning billige, hvorfor vi tager 100 kr. pr. meter i højden, men prisen varierer meget fra opgave til opgave og ikke mindst fra træ til træ. Dette skyldes, at der er en række parametre, der skal tages med i betragtningerne, når træet skal fældes. I forbindelse med træfældning har vi blandt andet brug for at vide noget om:

  • Højde på træet/træerne.
  • Hvordan er adgangsforholdene?
  • Hvor kan vi efterfølgende lægge træet?

Skal vi hjælpe med træfældning?

Hvad end det drejer sig om træfældning, eller du skal bruge hjælp til flishugning, står vores dygtige medarbejdere klar til at varetage din opgave.

Kontakt os på (+45) 52 39 19 20 eller send os en email på rolf@rs-fyn.dk for et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med træfældning

(+45) 52 39 19 20
rolf@rs-fyn.dk