Snerydning

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder snerydning

De senere år har vinteren budt på store snemængder, som både har betydet smukke landskaber og stort besvær med snerydning og glatførebekæmpelse.

Spar dig selv for besværet, og lad Rub og Stub Træpleje ApS klare snerydningen.

Vi tilbyder snerydning til blandt andet:

  • Private husejere
  • Virksomheder
  • Boligforeninger og boligselskaber
  • Andelsboligforeninger
  • Ejerforeninger

Mandskab og udstyr

Uanset om det er snerydning af indgangspartier i virksomheder, parkeringspladser, fortove, oplagspladser eller lignende, kan Rub og Stub Træpleje ApS klare snerydnings opgaven.

Vi har en minilæsser med monteret kost, og er ikke bange for selv at gribe kost og skovl, så snerydningen er løst til fulde.

Bestil din snerydning allerede nu

Når først Kong Vinter har gjort sit indtog, og kastet en dyne af sne henover landet, er der rift om mandskab og maskineri. Hvis du vil være sikker på, at du kan få snerydning og ryddet sne, er det en god idé at træffe aftale nu.

Lav derfor en fast aftale med Rub og Stub Træpleje ApS om snerydning, så du er fri for at skulle gøre det hårde slid. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere. Vi udfører snerydning på Fyn og Sjælland

Vil du se billeder af vores arbejde?

Indhent et uforpligtende tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så udfyld formularen og beskriv den opgave du ønsker udført, og du vil blive kontaktet snarest muligt med et godt tilbud.

Så ring på tlf. (+45) 52 39 19 20 eller send os en email på rolf@rs-fyn.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

(+45) 52 39 19 20
rolf@rs-fyn.dk